КАМПАНИЯ

 

 

АСОЦИАЦИЯ ЖИВЕЯ БЕЗПЛАТЕН ЦЕНТЪР

§

ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО  ЕООД

 

 

 

 

СТАРТИРАТ КАМПАНИЯ   ЗА   ЗДРАВОСЛОВЕН   НАЧИН   НА ЖИВОТ   В   ДОМА   ИЛИ   НА   РАБОТНОТО МЯСТО

 

Предлагаме ви иновативни методи от ново поколение за по-добър живот в дома или на работното място.

 

 

ВРЕМЕ  И  ГРИЖА  ПЕРСОНАЛНО  ЗА  ВАС

 

Асоциация Живея Безплатен Център § ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО ЕООД разбират, че в днешния забързан свят да намерите време за почивка не е лесно. Очаква се да обръщате внимание на работа, семейство, приятели… Освен това да не забравяме битовизма в ежедневието, пазаруване, готвене, чистене, пране и т.н. Всичко по степени е много важно, и точно за това трябва да намерите време да спрете за малко и да останете насаме с мислите си. В миналото това беше невъзможно да се случи, когато сте на работа.

За радост на всички, времената се менят и хората започват да разбират, че за да си доволен и  успешен в дейността си на първо място трябва да си здрав и в хармония със себе си. Учените доказаха, че за да е работоспособен човек, той трябва да е здрав.

Все по-често виждаме  в бързоразвиващите се компании  практиката ,,масаж на работното място.‘‘ Предимствата на този вид дейност са широкообхватни както за служителите, така и за работодателите.  Ето част от тях:

 

 

ПОЛЗИ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

 

 

 • Намалява стреса и напрежението на работното място

 • Повишаване концентрацията

 • Подобряване на производителността на работното място

 • Повишаване на лоялността на служителите

 • По-малко болнични и отсъствия

 • Намаляване на разходите за възстановяване на здравето и др.

 

 

 

 

ПОЛЗИ ЗА ВАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ

 

 • Повишаване на имунната защита

 • Повишаване на енергията и жизненоспособността

 • Намаляване на напрежението в мускулите

 • Намаляване на напрежението и болката независимо в коя част на тялото се намира тя.

 • Облекчаване на главоболието

 • Намаляване на кръвно налягане и др.

 

 

В СЛУЧАЯ РАБОТИМ С:

 

 • Духовни практики

 • Прилагане на ТЕС – /техника за емоционална свобода/

 • Въздействаща техника

 • Утвърждения на Луиз Хей

 • Прилагане на ,,Лечебният код‘‘

 

 

 ТЕС – /техникa за емоционална свобода/

 

ТЕС въздейства върху енергийните центрове в тялото – точките на пресичане на енергийните меридиани, като с върха на пръстите последователно се потупва върху няколко конкретни точки, разположение основно по главата и горната част на тялото.

Проблемите, физически или психически, настъпват, когато има блокиране или задържане на енергията в определени точки. Чрез ТЕС се въздейства механично върху тези точки, така че енергийният поток се освобождава и в последствие проблемът изчезва.

 

ТЕС е доказала своята ефективност в хиляди случаи на:

 

стрес; тревожност; отслабване; емоционални травми; страх; безсъние; успокояване на болката; депресия; травми; детски проблеми; липса на мотивация; страхови неврози; фобии; булимия; анорексия; алергии; астма; хормонални проблеми; високо кръвно налягане; рак; псориазис; дерматити; мускулна дистрофия; паркинсон; артрит; диабет; хепатит С; пристрастяване към алкохол; пристрастяване към никотин; пристрастяване към наркотици; пристрастяване към храна и много други.

 

 

 

ВИЖТЕ  КОИ  ИЗВЕСТНИ  ЛИЧНОСТИ  ПРИЛАГАТ  ТЕС  –  ОТ ТУК

 

 

 

Въздействаща техника

 

Въздействащата техника е комбинирана от различни методи и похвати. Целта на техниката е да повлияе чрез стимулиране и вибрации върху процеса на възстановяване на заболели тъкани и органи. За разлика от останалите методи въздействащата техника обръща по-голямо внимание на проблемните зони при определени неразположения или заболявания. Тя подобрява кръвообращението, отпуска и тонизира мускулатурата, намалява сковаността и повишава енергията. 

 

Луиз Хей

 

Луиз Хей е една от най-обичаните авторки на съвременна литература, която е известна със своите позитивни утвърждения. Нейната основна идея е да разпространява и популяризира книги, видео клипове и разкази представящи силата на позитивното мислене и непобедимата човешка воля.

 

 Лечебният код

 

Лечебният код е механизъм ( открит от д-р Александър Лойд през 2001г.), който премахва стреса – основния причинител на болестите в организма. Действа върху клетъчната памет и деактивира разрушителните модели, блокиращи имунната ни система. Той е ефикасно средство за справяне на стреса и хармонизиране на енергиите, което действа на енергийно ниво – върху самия източник на болестта. Резултатите са невероятни: хиляди хора постигат прекрасни резултати от „нелечими“ болести – рак, диабет, сърдечни заболявания и др.

 

 

Нека да напомня, че стресът на работното място вреди дори и когато  си почиваме.

 

 

 

В сайта на puls.bg има статия как стресът на работното място може да е пагубен за здравословното състояние. Там е обяснено, че тежката и нискоквалифицирана работа увеличава риска от сърдечни проблеми. Споделили са, че според учените трябва да се положат повече усилия в насока по-добра хигиена на труда. Уточнили са, че само по този начин би могло евентуално да се намали стреса на работното място и така да се подобри общото здравословно състояние на работещите. Още е написано, че белгийските учени са оповестили резултатите си за работата, свързана със стрес и емоционално напрежение, как води до повишено артериално налягане дори и в часовете извън работата, включително и по време на сън.

Те провели проучване, в което изследвали 89 мъже и жени на средна възраст, всички от които имали напрегната и изпълнена със стресови моменти работа. Учудването било голямо, когато се установило, че всъщност прекратяването на работата и прибирането вкъщи не ликвидира стресовия фактор. Той продължава да действа в организма и причинява различни тъканни и клетъчни нарушения. Особено опасно било действието на стресовия елемент по време на сън, когато рискът от възникване на сърдечно-съдов инцидент е по-голям.

 

 

ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!

 

Изследователи от Великобритания анализират здравните данни на 200 000 души и установяват, че стресът на работното място е свързан с 23% повишен риск от сърдечни атаки и смъртни случаи вследствие на коронарна болест.

Коронарната болест на сърцето е най-сериозният причинител на смърт в два континента, а както е известно България е на първо място в Европа по този показател.

 

 

 ФАКТ!

 

Всяка година това заболяване отнема повече от един милион човешки живота само в Европа, в това число и в България. Около 40 на сто от хората, приключили живота си поради сърдечно заболяване, са страдали от коронарна болест на сърцето. Една трета от българите са получили като диагноза някакъв вид сърдечно-съдово заболяване – от вродени сърдечни дефекти и високо кръвно налягане до запушване на артериите. Безброй други хора страдат от сърдечни заболявания, без дори да подозират за проблема. Общо казано, мъжете от всички възрасти са по-податливи към сърдечни заболявания.

 

 

ВКЛЮЧИ СЕ СЕГА!

 

За да подобрим условията на работещите хора в България се включете в кампанията на АСОЦИАЦИЯ ЖИВЕЯ БЕЗПЛАТЕН ЦЕНТЪР § ЖИВЕЯ БЕЗПЛАТЕН ЦЕНТЪР ЕООД, като се обадите за подготовка и стартиране на индивидуален или групов абонаментен план за вас или вашите служители.

 

 

 

*В случай, че е необходимо да се ходи на място и се извършват разходи за транспорт, хотел, настаняване и др. тези разходи се одобряват от центъра и се заплащат предварително от лицето / фирмата / искащо тази услуга.

 

 

ВИЖТЕ И АБОНАМЕНТНИЯ НИ ПЛАН ОТ ТУК

 

 

Контакти:

 

GSM: 0885374792 – Стефка Стефанова – Ваш Личен Консултант

e-mail:  admin@live-free-center.eu

Адрес на уеб сайта и подсайта: live-free-center.eu ;

vidimoto.i.nevidimoto.live-free-center.eu

 

 

 

 

Translate »
error: Content is protected !!