КАК ДА ПРЕМАХНЕМ ЛОШИЯ ДЪХ

 

 

 

 

 

КАК ДА ПРЕМАХНЕМ ЛОШИЯ ДЪХ

 

 

 

 

Сега медиците са измислили начин да с е преборят с халитозата за петнадесет минути. Това става с помощта на лазер с въглероден диоксид. Открили са, че пациентите са страдали от болни сливици, които са приютявали бактерии,  произвеждащи неприятен газ, скрити дълбоко в гънките на лимфните възли. Операцията е обикновена и е  петнадесет минутна процедура, която може да се извърши в кабинет, като пациента се подлага само на локален анастетик. Двадесет ватовият лъч с въглероден диоксид се насочва бързо от скенер към сливиците така, че да не се получи изгаряне на сливиците или на околните тъкани. Повечето пациенти се нуждаят само от едно третиране, за да изгонят лошия дъх от живота си завинаги, но ако проблема е голям може да са нужни три процедури. Обикновено пациентите са на крака и могат да ходят на работа след три дни.

 

 

Питате се защо да не отрежим сливиците както едно време?!

Оказва се, че тези приятели са доста полезни вестоносци. Ако продължават да се възпаляват това е ясен знак, че системата за дренаж и изхвърляне на отпадъци от тялото ви… тоест лимфната ви система е блокирана от отпадъци. Ако се погрижите за сливиците си и детоксикирате лимфната си система с помощта на природолечител и засилите имунната си система ще си направите по-голяма услуга, отколкото ако отрежете проблема и го изхвърлите. Сливиците са добрите момчета. Не убивайте вестоносеца!!! 

 

Докато гледах предаването си мислех, че има и по-добри начини без лекарска намеса да се помогне на проблема.След като родих второто си дете и на мен ми се появи такъв проблем. Не беше постоянно, но го усещах и ми създаваше дисконфорт. Радвах се, че бях от леките случаи, но не беше приятно.

Все пак да кажа, че от 5 – 6 години не взимам лекарства. Помагам си само с алтернативи, билки, добавки, всичко без лекарства.  

В случая как си помогнах. Бях пипнала някакъв неприятен и упорит вирус покрай децата, който разбира се повлия и на сливиците ми. След една седмица третиране (всички знаем, че с билките нещата стават по-бавно) все още бях със запушен нос. Когато пък се отпушваше усещах лошия си дъх покрай настинката  и това допълнително ме дразнеше. Докато преглеждах ,,билкоаптечката си‘‘ попаднах на един забравен продукт, който е от  истински корали. Бях си го купила преди време заради друг здравословен проблем. Когато го видях, се сетих, че ми бяха обяснили, че е широкоспектърен, който помага за постигане на оптимално ниво на рН; регулиране на кръвното налягане и сърдечния ритъм; профилактика на остеопороза, артрити; повишаване на еластичността на мускулите, възстановяване на структурата на костната и хрущялната тъкан; регулиране на работата на бъбреците, храносмилателната система; подобряване състоянието на кожата. Казаха ми, че с него също се сваля висока температура и продуктът се справя успешно с вирусните и грипните заболявания. Взех го по-най бързия начин и резултатът не закъсня. Освен, че наистина се справи с вируса, премахна и лошя дъх, който ме дразнеше.

 

Ето и линк към продукта https://vidimoto.i.nevidimoto.live-free-center.eu/produkt/coral-mine/

 

Източник на материала: http://www.vtv.bg/

Translate »
error: Content is protected !!