ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ

 

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ

 

Въздействаща Техника –  Живея

 

 

 

Въздействаща Техника –  Живея е иновативен метод с който владеем цялото си тяло отвътре и отвън, като стимулираме определени точки на тялото, въздействаме на меридианите и балансираме чакрите. Съединяваме Дух, Душа и Тяло, като живеем точно тук и точно сега. Създаваме дълбока връзка със Създателя.

 

Въздействаща – Техника Живея   се използва за справяне с негативните емоции и коригиране на нанесените ни емоционални последствия от тях. За момента Въздействаща Техника Живея   не е призната за официален изцелителен метод, макар че съществуват налични доказателства за нейната ефикасност. Моля да вземете предвид това условие при последващо използване на Въздействаща Техника Живея.  

 

Работейки върху емоционалното си състояние, в процеса на изчистване на негативните емоции, може да отключите други свои стари негативни емоции, които да Ви причинят дискомфорт или да дестабилизират текущото Ви психическо състояние. Тези новопоявили се негативни емоции трябва да са знак, че е необходимо да работите и върху тяхното изчистване. С включването си в програмата поемате пълна отговорност за последствията върху влиянието на Въздействаща Техника Живея върху Вашето психическо и емоционално здраве, без да търсите отговорност от други.

 

Възможно е при неспазване на правилното изпълнение на Метода да се нараните, което да Ви причини физическа болка или травма. Правилното използване на Въздействаща Техника – Живея е на Ваша отговорност. Практикувайки Въздействаща Техника – Живея поемате пълна отговорност за последствията от техническото изпълнение на Техниката.

 

Практикувайки Въздействаща Техника – Живея, заявявате с ясно съзнание, че поемате пълна лична отговорност за получените резултати и последствия от използването на Въздействаща Техника – Живея  без каквито и да е претенции към други лица, в частност към човека, с когото провеждате консултациите и към интернет сайта https://vidimoto.i.nevidimoto.live-free-center.eu.

 

В ПОЛЕТО ,,ОТНОСНО“ НАПИШЕТЕ ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ

КОГАТО ПОСТАВИТЕ ОТМЕТКАТА В МАЛКОТО КВАДРАТЧЕ КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ БУТОНА ,,РЕГИСТРИРАЙ“

 

Използвайки този формуляр, вие се съгласявате с съхраняването и обработката на данните от този уебсайт. / By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

 

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
Translate »
error: Content is protected !!

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ!