145 НАЧИНА ДА СИ ПОМОГНЕМ КОГАТО СМЕ БОЛНИ *9*

145 НАЧИНА ДА СИ ПОМОГНЕМ КОГАТО СМЕ БОЛНИ

 

 

 

 

 1. 99.Излизайте всяка сутрин на слънце, като излагате гърба си най-напред на юг, после малко на север, малко на изток и постой така един час, от 7-8 часа сутринта. Отправете ума си към Господа и кажете: ,,Господи, просвети моя ум! Дай здраве на всички хора, а заедно с тях и на мен.“ След това започнете да мислите върху най-хубавите неща, които знаете. Направете този опит, ще видите, че в 99 процента вашия опит ще бъде сполучлив.

 2. 100. Вярвай в душата си, ако искаш да разрешиш всички въпроси, ако искаш да се справиш с всички болести. Душата е майка на човека.

 3. 101.Аз турям събота като емблема на Любовта. Ако правите добро в този ден, всички болести, всички нещастия ще изчезнат от вас. Това може да познаете като нещо положително.

 4. 102.Лекар, който вярва в Бога и има Любов към Него, ще вземе една чиста хартия и ще напише една дума. След това изгаря книжката, събира пепелта, туря я във вода, за да се разтвори и дава от този разтвор на болния да пие по няколко лъжички на ден. Не минава и ден или два, положението на болния се (подобрява) оправя.

 5. 103.Всяка болест, всяко обезсърчение, може да се лекува, ако болният започне да произнася много пъти на ден думите ,, ще оздравея“, като постепенно увеличава и стигне до 1000-2000 пъти на ден. Първият ден ще произнесе тия думи 100 пъти, вторият – 120 пъти, третият ден – 150 пъти и т.н., докато дойде до 1000 или 2000 пъти.

 6. 104.Когато Божията мисъл е насочена към вас, всичко каквото желаете ще се реализира. И за да бъде Божията мисъл насочена към вас, вие трябва да бъдете като малките деца, да имате желание да изпълните Волята Божия тъй като никой в България не я изпълнил. Ще имате следното желание: Ще изпълня Волята Божия, както я изпълняват малките деца.

 7. 105.Никой няма право да яде без любов. Гневен ли си малко, не яж! Ако пазите това правило ще видите как законът работи, ще видите дали ще има болести.

 8. 106.Щом гледате на тревичките и на малките растения като проява на Великата Любов, с тях може да лекувате и най-страшните болести. И на смъртно легло да е човек, тази тревичка може да го излекува. Любовта се превръща еднакво и чрез малки и чрез големи същества.

 9. 107.Ако сте неразположени, погледнете малко безименния си пръст. Няма да мине много време и вие ще усетите, че ставате весел и разположен по дух.

 10. 108.Достатъчно е да сложите няколко пъти средния си пръст, добре измит в чиста вода, за да приеме водата енергиите, които изтичат от него. Ако изпиете тази вода, разположението ви ще се повдигне. Това са особен род лекарства, които се крият в самия човек.

 11. 109.Щом  ви заболи глава, ще се стремите да изправите отношенията към Божествения свят. Ако страдате от гръдобол, ще изправите отношенията си към духовния свят, ще изправите чувствата си. Ако страдате от корема, ще изправите отношенията си към физическия свят.

 12. 110.При пиене на вода, съзнанието ви трябва да бъде будно, за да може всяка глътка да отиде на болното място, а не в стомаха.

 13. 111.Който има любов, той не може да боледува. Искате ли да се освободите от болестите си, трябва да обичате всички хора и да сте готови на всякакви услуги.

 14. 112.Когато искате да се лекувате, излагайте гърба си на ранните слънчеви лъчи. Когато искате да придобиете вътрешен мир, излагайте гърба си на залязващото слънце, а лицето си отправете на изток. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Забележка: Номерата които виждате до заглавията са по ред на публикациите, за да Ви е лесно да ги намирате в търсачката, и не отговарят на страниците. Забележката важи за всички публикации където има * и число * в заглавието.

източник:http://kniga-bezplatno.com

 

 

 

 

 

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ!

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube
Translate »
error: Content is protected !!

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ!