Отворено писмо на АСОЦИАЦИЯ ЖИВЕЯ БЕЗПЛАТЕН ЦЕНТЪР до българските депутати

 

 

 

 

Отворено писмо на ,,АСОЦИАЦИЯ ЖИВЕЯ БЕЗПЛАТЕН ЦЕНТЪР“ до българските депутати

 

 

 

 

 

 

Уважаеми дами и господа народни представители,

 

Пише Ви Стефка Стефанова, създател и председател на ,,АСОЦИАЦИЯ ЖИВЕЯ БЕЗПЛАТЕН ЦЕНТЪР’’ за по кратко АЖБЦ.

Ще започна с думите: СТОП НА ВСИЧКИ БЕЗОБРАЗИЯ, БЕЗХАБЕРИЯ И ЛОШИ ОТНОШЕНИЯ КЪМ ХОРАТА, КОИТО НЕ ПРИНАДЛЕЖАТ КЪМ ПАРТИИ И ВСЕ ОЩЕ ИМАТ СЪРЦА.

 

 

Защо започвам така?

 

 

Ще Ви дам пример с едно заглавие от интернет :  ,, ЕБАСИ ДЪРЖАВАТА, ЗА 40 ЛЕВА „ЛЕКАРИТЕ“ ОСТАВЯТ ЧОВЕК ДА УМРЕ (СПОДЕЛЕТЕ, ЗА ДА НЕ ОСТАНАТ НЕЩАТА ТАКА)!!!‘‘ Без коментар сте, нали? Още като го видях настръхнах, защото ми се случи почти същата случка и на мен преди няколко години. Прочетете я от тук. Ще видите случката ми в детайли по спомените, които имах тогава, когато бях в съзнание. Помня как лекаря от спешното ми каза, че ако съм се била забавила още няколко минути нямаше да съм между живите. Мислите си, че тази случка няма нищо общо с вас? Дълбоко грешите. Тази случка е огледален образ на вашето отношение към хората, които управлявате. Вие се държите по същия начин, така както е написано в заглавието, с което започнах. Не сте ли разбрали, че Вие давате личен примери навсякъде само за Вас се говори? Големи и малки гледат от вас и се учат. Дайте им добър пример най-накрая!!!

 

Държавата, това е съвкупност от хора с различни интереси. Асоциацията, това съм Аз и хора, които споделят моите интереси. Мое задължение като Асоциация  е да  защитавам правата и интересите на всички недоволни хора. Тези които искат да излизат на протести, както и на лицата, които са  излизали до момента. Също и на хората, които са нямали тази възможност поради здравословни причини, да не пропусна и лицата на които се е искало да са там в подкрепа на другите, и разбира се на хората, които вече ги няма между нас.

 

Питате се какво става и защо чак сега?

 

 

Ще ви отговоря, че не всеки ден е 03.03. 2017 г. По важното е, че съм готова на тази стъпка. Избрала съм Освобождението на България заради чувството, което изпитвам когато наближи националния ни празник. Асоциирам го със себе си и мирната демонстрация, която ще последва ако не бъде обърнато внимание на думите ми тук и сега. За нея ще пиша на края в писмото.

 

Всекидневно ставаме свидетели на различията в парламента за пореден път. Уважаеми, дами и господа, народни представители, Вие не сте ли чували за израза ,,работа в екип“ и да го приложете?! Докато имате разногласия помежду си и всеки се прави на силен сетете се кой ще страда. Явно на повечето то Вас не Ви е станало ясно, че силата не е в ,,силата“ в крясъците и виковете. Силата е в отстъпките които правиш, в любовта, в разбирането, в състраданието, в милосърдието, в това да си полезен на другите и т.н. Щом като за толкова години не успяхте да се хармонизирате и да се получи единомислие в делата, думите и  действията Ви, няма какво повече да се очаква от Вас докато не започнете всички (а не само някой) да работите върху развитието на вашата духовна култура. Когато започнете да се развивате духовно и ние хората, които не работим в парламента ще си отдъхнем от добрите резултати, които ще последват. Така ще се научите да влагате повече  любов и старание в работата си и ще станете по милостиви.  Не сте ли разбрали, че само образованието като такова не е достатъчно? Развивайте се и духовно бе хора (имам предвид вътрешния храм, а не външните)!!! Сами виждате разликата между тези, които са тръгнали по пътя на духовността и тези които са далеч от него. Духовно развиващите се хора не крадат за разлика от други, които  оставят народа си гладен и беден. През цялото това време на повечето от политиците, които минаха до този момент им липсваше точно това духовното знание. Тези които го имат носеха на гърба си другите. Сега е време всички, които сте се ползвали от труда на другите да промените живота си към по добро. Спрете да се пречкате на хората, които наистина искат и могат да направят нещо за България, като им дадете шанс да покажат своите изяви. Определено съм далече от желанието да чакам и вашия мандат да  е изминал, за да разбера, че отново сме ограбени, и че сте правили всичко във ваш интерес, а не от интерес към народа.

 

 

Скоро се замислих дали  някой от парламента медитира или използва други методи за изчистване на сърцето, съзнанието, тялото и духа? Докато го няма това, като практика сред управляващите ще става още по зле. Отначало ,,новите“ започват усърдно да работят докато се осъществява  поговорката ,,с какъвто се събереш такъв ставаш“. Това винаги се случва рано или късно. Бих желала да Ви уведомя, че за да има промяна в ситуацията и да се запази първоначалното желание на новите управляващи, те задължително трябва да започнат вътрешната работа върху себе си. Само така народа ще има успокоение, че ще имаме добри управници, които няма да ни ограбват заради ,,новото“ съзнание, което те ще придобият  с техниките на Рене Мей. То е като данъците с които  управляващите са ни  задължили да плащаме. Искаме или не, ние сме длъжни да бъдем коректни платци.

 

А сега ще Ви представя исканията на народа.

Ето и  част от тях:

  • Да живеят в Здраве

  • Да живеят в Любов

  • Да живеят в Мир

  • Да живеят в Хармония

  • Да живеят в Щастие

  • Да живеят в Спокойствие (за това, че никой няма да ги краде,  лъже, тъпче и подценява  повече от управляващите).

Както се вижда това са безплатни неща и са с по – голяма стойност,  отколкото като са платени. А сега да дам пример за хората, които не разбират кое му е хубавото на безплатното, и  се възмущават без да са осъзнали какво им се предлага. Също и на тези които от се питат защо държа на думичката ,,безплатен“ да присъства в  името на сдружението ,,АСОЦИАЦИЯ  ЖИВЕЯ  БЕЗПЛАТЕН  ЦЕНТЪР“.

 

Да вземем например Здравето. Когато си плащам за него се моля на Господ  само да не стигам до болница, защото не знам на какъв ,,кадърен’’ специалист ще попадна и дали е с купена диплома, а ако все пак стигна до там Бог да ме пази . Знаем в какви времена живеем и как повечето хора се кланят на хартийките без значение дали са с лентичка или печат, а нищо добро не се очаква от такива хора.

 

Да вземем за пример една от формите на Любовта, ако е платена. Дали родител ще ,,компенсира’’ това, че не може да даде Любов на детето си, защото е прекалено зает. Задайте въпроса си дали детето се чувства по-добре от факта, че живее без Любов. За съжаление само хората, които са минали през това ще ме разберат какво имам в предвид. ,,Само ако ходиш гол на студа ще разбереш какво е студ“  – Гладиаторите на Рим.

 

 

Да вземем за пример Любовта между мъжа и жената. Сетете се колко щастливи се чувствате когато знаете, че някой е с вас заради парите ви и вие плащате за тази любов. А сега си спомнете и за онази грабваща и преобръщаща живота Любов, която ви дава сили, енергия и най-вече по-голяма любов и всичко това ,,безплатно“.  

 

 

Да вземем за пример Приятелството, другата не по – малко важна форма на Любовта. Хайде сега на имащите  пари и възможности да си спомните колко пъти сте си задавали въпроса: ,, Защо тези  хора са с мен?“  и  усещате със сърцето си, че те не са с вас заради самите вас, а заради парите или положението Ви. Разбира се тези които работят с вътрешните си усещания ще си поправят бързо грешката, но тези които не се доверяват на тях(защото не знаят как) Бог да им е на помощ. А сега се сетете за вашите приятели,  които въпреки всичките ви успехи и неуспехи са  до вас и ви търпят във всичките ви форми, настроения и пр. Това се случва, защото ви обичат ,,безплатно‘‘.

 

 

Защо по-голямата част от народа е забравил истинската ценност на безценното? Все по често се слагат повече пари за неща, които с пари не могат да се купят. Така се обезличават и  омърсяват съвсем, което е безкрайно грешно и резултатите се виждат отдалече. Това са неща, които колкото и да си плащаш за тях, не ги ли усвоиш по ,,безплатния“ начин нищо не можеш да направиш. С платените освен да се чувстваш празен, грозен , гнусен от вътре нищо хубаво няма да видиш, освен временно задоволство, което за момента замазва положението.

 

 

 

 

 

МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ ВАС УПРАВЛЯВАЩИ

 

 

 

Моето предложение към всички  управляващи без изключение на длъжностите включително и президента е да се научите да  прилагате дарителската клетъчновъзстановяваща и хармонизираща помощ по методите на Рене Мей.

 

Ще се ангажирам лично с вас, за да знам  че тази част наистина ще бъде свършена. ,,Ако искаш добре свършена работа, свърши си я сам“. А аз определено не искам да имам никакви съмнения относно работата дали е добре свършена, затова ще си я свърша сама.

 

Защо предлагам точно този метод?

 

 

Защото на всички ни е омръзнало да ни лъжат, крадат и т.н

 

Това е един от ефективните и бързодействащи начини за работа върху себе си. В добра помощ е за здравето за тези които не се занимават с медитация или други методи за пречистване на тялото и духа. Може да се прилага от хора които взимат добавки, лекарства и всичко за което се сетите, като не си взаимодейства с тях. Само помага на човека за по-бързото му възстановяване. Така ще гарантирам на неспокойните хора, че щом  управляващите започнат с вътрешната си работа ,,по себе си“ съвестта им ще бъде пробудена най-накрая след толкова години. За лицата които нямат желание да си пробуждат съвестта могат да се оттеглят доброволно от поста си. Кражбите ще намалеят във времето  значително заради пробудената съвест и живота ще стане добър за живеене. На хората които в този миг  почувстваха, че могат да практикуват различни методи или техники ще ви насоча към книгата в която има обединени практики от различни места събрани на едно място и тя се казва  ,,ДУХОВНИ ПРАКТИКИ“ .

Ето и линк за повече информация: izdavam.com като в търсачката им напишете Стефка Стефанова или името на книгата и тя ще ви  излезе.

Най–важно е за сега дами и господа народни представители да вземете решение за прилагането на метода възможно по-бързо. Всеки ден поне веднъж трябва да го практикувате. Ще Ви кажа и покажа начини за по-добър резултат. Очаквам само вашето решение. Ако има ,,срамежливи“ ще работя самостоятелно с тях, но ще настоявам за това всички да  прилагат метода по Рене Мей.

Живея във Варна, но заради каузата ще дойда до София, като поемете всички разходи. Ако имах къде да работя щях да ви предложа да дойдете лично на място, но понеже нямам такова място се налага варианта, който Ви предложих. И да не се чудите защо нямам лично място  където да работя, и се налага да ходя от къща на къща или от офис в офис можете да се запознаете с историята ми от тук.  Разбира се, под формата на списък ще публикувам  в сайта ни имената на тези които са се  срещнали лично с мен и тези които са имали оправдание да отсъстват от занятието.

 

 

Питате се с какво този метод е по-различен от останалите?

 

 

Метода се различава от всички останали за които сте чували     до този момент заради безусловната Любов с която се прави. При използването му не се вземат пари или дарения, при останалите техники могат да се взимат такива. Просто се използва и показва – това е. По този начин се разпространява Любовта. Всички сме чували за израза  ,,Любовта ще спаси света“, който не е случаен.  Случвало ли ви се е да обичате някой безумно  и да го крадете. Няма как да стане. Всеки който обича истински гледа да даде най-доброто от себе си за този който обича.

 

За малкото хора, които не са  чували за този начин ще кажа, че този метод на Рене Мей може да се ползва от всички хора без значение раса, пол, религия, образование и възраст. Това е техника, при която се стимулират клетките и нервната система чрез леки докосвания по гръбначния стълб и други части на тялото. Приложението му отнема между 5 – 10 минути. Ако някой се притеснява, че ще сбърка с нещо, не е фатално. Важен е навика който ще се изгради във времето.

 

Доброволците които  прилагат помощта нямат право да взимат пари или дарения. Тук всичко е свързано с даването на безусловна любов.

 

И все пак ще кажа няколко думи и за ФОНДАЦИЯ РЕНЕ МЕЙ. Тя е създадена в Мексико през 2007 година. Понастоящем разполага с 5 безплатни клиники, 20 хуманитарни и 500 мобилни центъра. Към фондацията работят около 60 000 доброволци не само в Мексико, но и по цял свят. Те са обучени и сертифицирани от Рене Мей да помагат безплатно по методиката на клетъчното възраждане и обновление в болници, рехабилитационни центрове, домове за сираци, затвори и други организации.

 

В Мексико създадените от Рене Мей клиники са одобрени от Министерство на здравеопазването. Те са безплатни и към тях работят лекар, сестра и доброволци терапевти. Тези допълнителни клиники работят съвместно с конвенционалните клиники и са им в огромна помощ за добруването на мексиканския народ.

 

 

Уважаеми, дами и господа, народни представители,

 

Предполагам разбрахте защо се обърнах към вас. Да дадете  добър пример  с действията си на останалите хора и така ще се получи добра мултипликация, а не мултипликация на кражби, както ги е имало до сега.

 

 

Уважаеми управляващи,

Имате един месец за да обсъдите, вземете решение и да ми се обадите с отговорът си! Не го ли направите започвам акцията с демонстрацията.

 

 

 

А сега за  демонстрацията.

 

 

Първо ще започна  демонстрация сама, толкова време,  колкото е нужно, защото разбирам (за разлика от тези към които се обръщам), че всички недоволни хора  си имат ангажименти ( лични или служебни ). Демонстрацията ще бъде в Морската градина – Варна под формата на дарителска помощ по методите на Рене Мей  и символично ще сложа кашон, като на него ще е изписано ,,ДАРЕНИЯ ЗА ЖИВЕЯ БЕЗПЛАТЕН ЦЕНТЪР’’. Това ще го направя заради Вас народни представители,  за да Ви покажа  как изкарвате хората да просят и вместо да се грижете за народа си подобаващо, че го принуждавате да се унижава и да му гледате сеира. Но преди това идва по-хубавата част. Още докато вървя към морската градина ще слушам песните: ,,Левски‘‘,  ,,Дошло е време‘‘ , ,,Борба“, ,,Последен марш“ ,,Хайдути‘‘,  ,,О, Шипка‘‘ , ,,Шуми Марица‘‘ и др., които се изпълняват от група  „Епизод“. Те ще бъдат моето вдъхновение, така ще съм в настроение да правя терапиите безплатно. След като стигна до мястото, което си харесам ще пусна  песните  ,,Молитва‘‘ и ,,Молитва за България“ отново в изпълнение на  група „ЕПИЗОД“, защото българите имат нужда от ежедневни молитви , да не кажа ежечасни. Ситуацията е безкрайно зле и се вижда в отношението на хората, които не проявяват разбиране към другите. Ако не сте се разчувствали от кашона ще се наложи да опъна палатка в Морската градина-Варна. И ще я опъна повярвайте ми! Този път няма да  искам разрешение от когото и да е било, както предния път( ако сте прочели историята за центъра значи сте  разбрали и за палатката).  Ще бъда там, ще работя пред палатката си, ще обяснявам на хората в какви времена живеем и ще се носят митове и легенди за Вас по целия свят. Със сигурност няма да оставя нещата така, както са в момента на безчовечие и безхаберие!

 

За да успокоя тези хора на които кръвта им е ,,кипнала“ само докато четат редовете ще завърша с думите: Вярвам, че с мир бих постигнала повече, от колкото по начина, който вече сме виждали и в повечето случаи има пострадали. Нека да не стигаме до крайности и помнете винаги, че там където сте в момента сте само временно. Не се самозабравяйте и помагайте на хората, за да ви обичат и след вашия мандат. Но по-важното е според мен, че след живота си тук на земята ще отговаряте за постъпките си пред друго място. Мислете си винаги за този момент, защото не знаете точно кога ще ви свърши живота.

 

 

Ще ви предложа  финални примери от които можете да се поучите!

 

Разгледайте статията за гражданите от гр. Белослав как живеят в сплотеност и разбирателство! Можете да го направите от тук.

 

Докато четях текста за дърводелеца, който сега ще прочетете и Вие, първата ми асоциация беше парламента и хората работещи в него. Затова ви споделям текста Уважаеми дами и господа Народни представители , че може и на Вас да Ви просветне какви ги вършете.

 

,,Един възрастен дърводелец решил да се пенсионира. Отишъл при шефа си за да му каже. Искам да напусна за да имам повече време за семейството си. Не ми се иска да се разделям с теб ти си добър работник, но щом така си преценил, добре. Работодателят го помолил да построи една последна къща. Искам да те помоля за тази последна лична услуга. Добре, щом ме молиш лично приемам. Дърводелецът се съгласил но вече си личало, че не влага душа в работата си. Вършил я немарливо, и използвал некачествени материали. Когато дърводелецът приключил работодателят му подал ключа. Вземи това е подаръкът ми за теб, това е твоята къща. Дърводелецът останал като ударен от гръм. Само да знаел, че строи собствената си къща щял да направи всичко толкова различно.“

 

Ще използвам и поуката на публикацията ,,Така се случва и с живота. Ние го строим ден след ден, често без да даваме най-доброто от себе си. А после с ужас установяваме че трябва да живеем със създаденото. ‘‘

 

А сега ще завърша с уникален клип на едно малко момче, което  помага на различни хора в различни ситуации.Много държа да го изгледате всички Вие!Може пък този клип да ви докосне и да разберете какво е сърцето да се пробуди, че чак да ви хареса.

 

Видео на момчето от тук

 

 

 

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

One Reply to “Отворено писмо на АСОЦИАЦИЯ ЖИВЕЯ БЕЗПЛАТЕН ЦЕНТЪР до българските депутати”

Comments are closed.

Translate »
error: Content is protected !!

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ!