,,НЕУСТОИМО“ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ

 

 

 

На 03.03. 2017г. написах отворено писмо до българските депутати.
В това писмо съм им направила  ,,неустоимо“ предложение, което важи за всички без изключения.
Ще споделя част от писмото тук върху която мислих наскоро, за да съм сигурна, че ще има и други освен мен да  се замислят над фактите.

 

,, Скоро се замислих дали някой от парламента медитира или използва други методи за изчистване на сърцето, съзнанието, тялото и духа? Докато го няма това, като практика сред управляващите ще става още по зле. Отначало ,,новите“ започват усърдно да работят докато се осъществява поговорката ,,с какъвто се събереш такъв ставаш“. Това винаги се случва рано или късно. Бих желала да Ви уведомя, че за да има промяна в ситуацията и да се запази първоначалното желание на новите управляващи, те задължително трябва да започнат вътрешната работа върху себе си. Само така народа ще има успокоение, че ще имаме добри управници, които няма да ни ограбват заради ,,новото“ съзнание, което те ще придобият  с методите на Рене Мей. Така отпадат оправдания от сорта на ,,нямаме време‘‘, защото както разбрахте метода се прави за десет, петнадесет минути максимум. То е като данъците които сме длъжни да плащаме. Искаме или не, ние сме длъжни да бъдем коректни платци. Така че народа от своя страна задължава управляващите да използват тази техника заради спокойствието на всички ни. ”

 

 

 Сега е момента да въведем нов закон за ,,новите“ управляващи. Както имат задължаващ закон за данъците така да се въведе и задължаващ закон за практиката на Рене Мей, като се използва от нашите управници докато работят за хората. За нея ще прочете в самото писмо. Нека уважаемите дами и господа народни представители да се научат още в самото начало на управлението да дават на народа това, което му е нужно. Само с тази практика ще се научат на тази щедрост.  Когато вече не са на работа в парламента могат да спрат и практиката на Рене Мей. Никой няма да ги задължава да я практикуват.

 

 

 

 Знам, че ще има хора, които не са наясно какво пиша още докато четат писмото. Други ще прозрят написаното от части , а трети ще ме разберат изцяло – те ще мислят като мен. Тези които не разчитат смисъла в думите ми, ще им кажа да са живи и здрави, и дано в този живот, рано или късно намерят смисъл, разбиране и вдъхновение от казаното от мен. Никога не е късно за промяна. На тези които са наясно за какво говоря, но не са напълно отдадени на това убеждение, ще ги поздравя, че са тръгнали по пътя, който с времето ще им става по-лесно да преодоляват препятствията предоставени им от живота. А на хората които ме разбират изцяло знам, че имам тяхната подкрепа и това ми стига.

 

 

Ще направя препратка към писмото, за да го прочетете когато имате възможност.

 

Отворено писмо на АСОЦИАЦИЯ ЖИВЕЯ БЕЗПЛАТЕН ЦЕНТЪР до българските депутати

 

 

 Наясно съм, че трябва да изчакам изборите  и ще ги изчакам. Нека управляващите да си сложат като първа точка на задачите  си да приемат новия закон, който им е предложен. Ако не го направят съм описала в отвореното писмо какво ще последва.

 

 

 

 

 

 

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ!

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

3 Replies to “,,НЕУСТОИМО“ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ”

 1. Дами и господа народни представители,
  Поздравявам Ви, че стигнахте до тук. Това означава, че има надежда да изслушвате хората, но не е достатъчно. Ето да разгледате статии от различни източници, ако ,,случайно“ сте ги пропуснали.

  https://www.facebook.com/byordanowa/posts/1134758819986555

  http://webnovinar.com/2017/03/06/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D0%B5-%D1%87%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4/

  http://obektivno.com/pogrebenieto-na-balgariya-24-godishen-balgarski-otlichnik-srina-polititsi-biznemeni-i-vipove-s-tova-netat-garmi-pokartitelno/

Comments are closed.

Translate »
error: Content is protected !!

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ!